KANADA!!!

 Idag åker jag till kanada... omg----
Fast vi åker inte direkt till kanada idag utan imorgon. Idag ska vi till london och sova där och sedan flygfa vidare till dallas Texas. Sedan efter det så ska vi åka till my other home -Canada. Hade fiol imorse och det gick jätte bra. Det är både spännande och nervöst nu eftersom att jag ska spela på bröllopet på Lördag. Det börjar närma sig....!
Fast en sak i taget först måste vi faktiskt ta oss till Kanada... Längtar att få träffa mina kusiner och farbröder och fastrar. :Dfreja och becka var hemma hos oss förut och sa hejdå, Gud va gullig hon är! (Både Becka och Freja)
Påväg till fiolen
Kommentarer

Kommentera Här:

Ditt fina namn❤:


E-MAIL❤: (publiceras ej)

Your blog/site❤:

Kommentera här❤:

Trackback
Jag heter Nona Massey och är en 00 ☺. Jag älskar att skriva vilket led till en blogg som startade för ungefär 1 eller 2 år sen ☺❤. På min fridid skriver jag personligt och spelar fiol❤. Skolan går jag också i men det är inte min fritid. Jag sommarjobbar på en golfbana och deras resturang där. Jag har en stor familj som jag älskar❤. Vi är två föräldrar och sex barn med mig! :) Mina vänner älskar jag också❤. Dom tillbringar jag också en stor del av min fritid med. ☺✿♬Min blogg