JAG TRÄFFADE HAN

jag gråter av lycka. detta var nog det bästa någonsin som har hänt mig. jag är så glad det går inte att förklara. 
 
Konserten var fantasktisk han är bättre än vad jag trodde och då är det sjukt bra för jag älskade han redan innan. Han är som en gud på gitarren. Han var helt ensam på scen och kunde göra så mycket samtidigt. Det var otroligt. Jag var så glad, har aldrig varit så glad. när han började sjunga thinking out loud så tappade jag allt. Den var så fantstiskt. Det går inte ens att försklara varken hur glad jag var eller hur bra han var. Ingen skulle fatta. det skulle sluta med att jag stod och log och kom i chock typ. Det var bäst. bättre än bäst och bättre än det som kommer efter bäst och bättre än vad som kommer efter det och så vidare.
 
Sen efteråt så stod jag och väntade på honom med några andra fans vilket var fantasktisk. Jag fick verkligen känslan av gemenskapen. Alla som stod där efter 2 timmar var lika stort fan som jag är. Bara det var otroligt. Sen när dom började prata med mig så blev jag så lycklig för dom var lika ''jobbiga'' som jag är när jag tjatar om Ed i skolan. Sen så började jag prata med en vakt och han ljög för mig och sa att ed inte skulle komma och jag sa att jag inte trodde på han för att han är snällare än så och då gick vakten och sen hörde vi några säga att ed var runt hörnet och där stod han. Den personen jag ser mest upp till i hela världen. Den personen som jag lyssnar på varje dag för att lugna ner mig. Han som jag ler bara jag hör hans namn. Där stod han med sin fina svettiga gingerr hår. Jag visste inte vad jag skulle göra. VAD SKA JAG GÖRA?!?!?!?!? jag stod och tittade på honom som att han var en ailien. gud.....  när jag fick chansen hoppade jag fram och gav hhonom en stor kram. ''I LOVE YOU SO MUCH YOU DONT UNDERSTAND'' sa jag utan att ens tänka. Han var varm och luktade fruktansvärt gott. det var som att jag kramade en ängel. En ängel med fruktansvärt bra talanger. jag började gråta. Alma tog kort med blix vilket gjorde så att hela kortet blev vitt. Jag blev irriterad för stunden med vad tänkte jag?! jag fick chansen att krama honom igen. Så efter någon minut hoppade jag på honom igen. Han såg min tröja som jag hade målat på och kommenterade den med ''nice shirt you got'' med ett litet skratt. Jag log stort men fick inte fram några ord. Jag tog upp mobilen och tog en selfie sen ville jag inte släppa honom men hans dumma vakt sa till mig att dom måste åka så när han gick mot bilen skrev jag att jag älska honom en sista gång. 
  Det var min dag hur var din?

Kommentarer

Kommentera Här:

Ditt fina namn❤:


E-MAIL❤: (publiceras ej)

Your blog/site❤:

Kommentera här❤:

Trackback
Jag heter Nona Massey och är en 00 ☺. Jag älskar att skriva vilket led till en blogg som startade för ungefär 1 eller 2 år sen ☺❤. På min fridid skriver jag personligt och spelar fiol❤. Skolan går jag också i men det är inte min fritid. Jag sommarjobbar på en golfbana och deras resturang där. Jag har en stor familj som jag älskar❤. Vi är två föräldrar och sex barn med mig! :) Mina vänner älskar jag också❤. Dom tillbringar jag också en stor del av min fritid med. ☺✿♬Min blogg