INTE OKEY!!

Så... Jag har inte bloggat på 8 dagar. Inte bra men jag ska skärpa mig. Kul att jag fortfarande har haft besökare även om jag inte skriver. Jag hade tjejkväll i Lördag till söndag (inlägg kommer). Sen förra veckan gjorde jag inte något typ. Jag har blivit beroende av Tumblr..... Jag fangirlar sönder. Ed sheeran är mitt liv just nu. Jag har beställt ungeför 100 bilder för att dekorera min vägg. 
På Lördag ska jag på bio med min kompis Alma, X man blir det. På tal om X, det är min favorit bokstav just nu eftersom att ED sheerans nya Album heter X.
Och just det ja, jag var uppe i Onsdags förra veckan och såg på TFIOS music live stream. Ångrar ingenting för Ed sheeran spelade live och han var lika bra som alltid om inte bättre! Fina teddy ♥
Imorgon är det Onsdag och jag ska till upphärad (där jag bor) för att spela fiol med N3 för skolan där. Måste verkligen träna men jag tänkte att eftersom att jag inte har bloggat på ÅR!! 
Kommentarer

Kommentera Här:

Ditt fina namn❤:


E-MAIL❤: (publiceras ej)

Your blog/site❤:

Kommentera här❤:

Trackback
Jag heter Nona Massey och är en 00 ☺. Jag älskar att skriva vilket led till en blogg som startade för ungefär 1 eller 2 år sen ☺❤. På min fridid skriver jag personligt och spelar fiol❤. Skolan går jag också i men det är inte min fritid. Jag sommarjobbar på en golfbana och deras resturang där. Jag har en stor familj som jag älskar❤. Vi är två föräldrar och sex barn med mig! :) Mina vänner älskar jag också❤. Dom tillbringar jag också en stor del av min fritid med. ☺✿♬Min blogg