Sjuk 😷

Upp till 40 grader feber, illa mående, jätte ont i halsen och hosta på allt det!! Det är vad jag har haft de senaste 4 dagarna när jag knappt har kunnat ta mig ur sängen. 
Torsdagen var nog jobbigaste, hög feber så jag grät. 
Hade ingen lust att äta så på fredagen när jag var på bättringsvägen så ville jag äta eftersom jag var jätte hungrig men min mage höll inte med mig efter att knappt ha ätit på två dagar plus att det gjorde ont att svälj.. Men jag fick i mig det!! Idag mår jag okej, hostan och halsont är kvar, mår jätte illa när jag står upp därför håller sängen mig nere. Hoppas på att må bättre imorgon! :) 
Det var inte bara jag som hade feber! Min systers lilla dotter mådde inte så bra i torsdags❤️❤️❤️


Kommentarer

Kommentera Här:

Ditt fina namn❤:


E-MAIL❤: (publiceras ej)

Your blog/site❤:

Kommentera här❤:

Trackback
Jag heter Nona Massey och är en 00 ☺. Jag älskar att skriva vilket led till en blogg som startade för ungefär 1 eller 2 år sen ☺❤. På min fridid skriver jag personligt och spelar fiol❤. Skolan går jag också i men det är inte min fritid. Jag sommarjobbar på en golfbana och deras resturang där. Jag har en stor familj som jag älskar❤. Vi är två föräldrar och sex barn med mig! :) Mina vänner älskar jag också❤. Dom tillbringar jag också en stor del av min fritid med. ☺✿♬Min blogg