Bröllopet

Så i morse så vaknade jag, tränade fiol, åt frukost, sminkade mig, tog på mig och sen åkte vi till farmen för att äta lite lunch. Vi kom inte till farmen förän 12 och åt frukost vid 07. Cermonin började vid 14 och var klar en timme efter ungefär. Jag spelade min låt när dom skrev på vigsel beviset. (tror jag) Det gick rätt bra och dom var nöjda och folk gav mig komplimanger. Så jag är nöjd! Sen när allt var över och man hade tackat paret och tagit bilder och pratat så åkte vi till framen igen. Där umgicks jag med massa folk. Lärde känna lite nya människor.
Sen vid 17 så åkte vi till festen. Där vi åt god mat och jag hängde med mina kusiner. Sen senare på kvällen så började dansen vilket var jätte roligt! 
 
När klockan var 12 så var jag jätte trött eftersom att jag fortfarade är i jet lag och då var klockan 08.00 på morgoen i sverige.... Jag var uppe en hel natt.
 


Kommentarer

Kommentera Här:

Ditt fina namn❤:


E-MAIL❤: (publiceras ej)

Your blog/site❤:

Kommentera här❤:

Trackback
Jag heter Nona Massey och är en 00 ☺. Jag älskar att skriva vilket led till en blogg som startade för ungefär 1 eller 2 år sen ☺❤. På min fridid skriver jag personligt och spelar fiol❤. Skolan går jag också i men det är inte min fritid. Jag sommarjobbar på en golfbana och deras resturang där. Jag har en stor familj som jag älskar❤. Vi är två föräldrar och sex barn med mig! :) Mina vänner älskar jag också❤. Dom tillbringar jag också en stor del av min fritid med. ☺✿♬Min blogg