Resan hem

Det är mörkt ute och jag kan inte sova..... Det är kallt. Jag har sett nästan alla filmer som finns och det är fortfarande flera timmar kvar. Eftersom attdet inte finns något nät så skriver jag på mina anteckningar och kan sedan lägga ut det när jag får wifi. Jag är trött. När jag somnar kommer dom säkert tänka lamporna och meddela att vi ska landa. Som alltid. Det hände så förra gången också. 
Tiden här i kanada har varit uderbar. Jag vill inte åka!!! Nej. Det är inte okej. Men som tur var så kommer jag åka på fredag igen. För att sedan se en konsert i newcastle där ed sheeran alltså den finaste människan på jorden ska sjunga för MIG. 

Kommentarer

Kommentera Här:

Ditt fina namn❤:


E-MAIL❤: (publiceras ej)

Your blog/site❤:

Kommentera här❤:

Trackback
Jag heter Nona Massey och är en 00 ☺. Jag älskar att skriva vilket led till en blogg som startade för ungefär 1 eller 2 år sen ☺❤. På min fridid skriver jag personligt och spelar fiol❤. Skolan går jag också i men det är inte min fritid. Jag sommarjobbar på en golfbana och deras resturang där. Jag har en stor familj som jag älskar❤. Vi är två föräldrar och sex barn med mig! :) Mina vänner älskar jag också❤. Dom tillbringar jag också en stor del av min fritid med. ☺✿♬Min blogg